Изработка на уеб сайт от Web IT Solutions. Изработка на уеб сайт София, Изработка на уеб сайт Варна, Изработка на уеб сайт Пловдив Изработка на онлайн магазин и SEO оптимизация

Специализирана терапия

Потърсете ни, ако прецените, че за Вашето дете или тийнейджър ще бъде полезно да работи съвместно с психолог, психотерапевт, арт терапевт, логопед. Ние ще ви предложим професионална консултация и изготвяне на специализирана програма, според неговите нужди.

Занималня за деца и родители

Предлагаме съвместни арт занимания за деца и родители, специално създадени спред вашите изисквания и предпочитания. Свържете се с нас, за да изготвим специализирана арт програма за вашето семейство!

Консултации

Ако желаете да се консултирате със специалист, който да ви помогне да се ориентирате най-точно в интересите, силните страни и таланта на Вашето дете, не се колебайте да направите консултация с нашите професионалисти. Ние ще Ви дадем насоки как да развиете най-добре неговия талант, както и накъде да насочите кариерното развитие на вашето дете, на всяка възраст.

Детски летен музикален лагер Ухловица

В лагера дните минават неусетно, а времето спира – тук няма интернет и телевизия. Телефоните се събират, на всеки два дни имат 15мин разрешено ползване. Тук играем, катерим се, яздим, изследваме пещери, свирим на музикални инструменти, общуваме очи в очи и се учим на английски! Всичко това е гарнирано с вкусната храна на баба! За да е още по-незабравимо изживяването , нашите учители са от Канада, Англия и САЩ.